Apparaten en accessoires
Boekweit met champignons
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Bloemkool korma
2u. 20min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Vegetarische chili
35min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Moussaka met linzen
2u. 20min